Skilsmisse -få hjælp til at være godt skilt-

Kom videre efter skilsmissen og få et godt samarbejde om fælles børn

Det kan være svært at være skilt. For nogle er det så konfliktfyldt, at det er svært at have et godt samarbejde om fælles børn. Derfor er det min klare anbefaling, at I som fraskilte forældre, får hjælp til at få den bedst mulige skilsmisse. Det handler grundlæggende om at I får sagt ordentligt farvel til hinanden som partnere og “goddag” til hinanden som med-forældre. Dette kan jeg være behjælpelig med via et forløb af 4 samtaler, hvor omdrejningspunkter er at:

1) Se ind i skilsmissen som en stor livsomvæltning og hvad det kræver at komme godt ind i jeres nye relation som “med-forældre”

2) At se barnets mestringsstrategier, så I kan støtte barnet bedst muligt. At forstå barnets situation i skilsmissen

3) At se vejen til et bedre samarbejde til gavn for jer selv og jeres barn. Herunder kigger vi bl.a. på hvad der sker når kommunikationen bliver svær og hvilke teknikker I kan benytte jer af for at komme ud af den negative spiral/dynamik.

Skilsmisserådgivning er et tilbud til jer, der enten står midt i skilsmissen og jer der er blevet skilt for kort eller længere tid tilbage. Det er også til jer der netop har truffet valget og gerne vil være på forkant med hvad en skilsmisse kan byde på af udfordringer og hvilke områder I skal være særligt opmærksomme på for at forhindre alt for store vanskeligheder bl.a. for børnene.

Det er ikke vigtigt HVORFOR I blev skilt, men det er vigtigt HVORDAN I bliver (godt) skilt

Et forløb hos mig kan bestå af individuelle eller/og fælles samtaler. Alt efter aftale

Baseret på KIFF – kursus i fælles forældreansvar (Manualbaseret tilgang)

Hej med dig 👋
det er dejligt at møde dig.

TIlmeld dig for at modtage inspirerende indhold til din indbakke.

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.